Anbefaling

Elin Evensen

Anbefales! Hadde besøk av Monica i dag for ekvipasjerådgivning med min 3 årige unge fjordhest, der vi ble møtt der vi var, på det nivået vi var og fikk mye som var nyttig for oss å øve på. Hun var flink til å sette spikeren på hodet der vi hadde problemer og forklarte på en god måte hvordan jeg skulle løse problemene. Maken til oppfinnsom hesteperson har jeg ikke vært borti, og unghesten som kjedet seg på boks i det siste har fått mye nytt i boksen sin å styre med. Min gamle hest satte også stor pris på massasjen, noe han viste tydelig under og etter :) Tusen takk! :)

 

 

Piruett Izakahn

 

Piruett Izakahn er det første føllet jeg har fått alene. Mamman hans er fullblodsen Georgia og faren er araberen Wancouver. Piruett er altså en angloaraber.

Piruett er født 16.mai 2004. Han har alltid vært en veldig snill hest, men er likevel en utrolig spretten kar og når det blir for mye futt så kan det komme et gledes bukk eller to.

Han er en hest man ikke kan presse til å gjøre noen ting og han utfordrer meg hele tiden på horsemanship

teknikkene mine.

Første gang jeg satt på ham var han som en engel. Han stod helt rolig og jeg hadde bare grime på ham og ingen sal. Når han ligger og sover kan jeg gjerne gå bort til ham og legge meg intill ham. Han er ikke på noen som helst måte den mest lydige hesten jeg har, men han er den jeg har sterkest bånd til. Han er veldig følsom og har ikke noe i mot å gå versader eller travèr, men det er ikke sikkert han vil gå rett frem akkurat den dagen :).

Piruett har startet litt distanseridning (66km på det lengste). På grunn av familien blir det ikke så mange stevner for tiden. Vi får også instruksjon i barokk/akademisk og dette tror jeg ligger veldig nært Piruetts hjerte. Han samler seg ofte selv ute i paddocken og virker å ha en god dressurbygning.

Piruett ble solgt høsten 2011.