Anbefaling

Elin Evensen

Anbefales! Hadde besøk av Monica i dag for ekvipasjerådgivning med min 3 årige unge fjordhest, der vi ble møtt der vi var, på det nivået vi var og fikk mye som var nyttig for oss å øve på. Hun var flink til å sette spikeren på hodet der vi hadde problemer og forklarte på en god måte hvordan jeg skulle løse problemene. Maken til oppfinnsom hesteperson har jeg ikke vært borti, og unghesten som kjedet seg på boks i det siste har fått mye nytt i boksen sin å styre med. Min gamle hest satte også stor pris på massasjen, noe han viste tydelig under og etter :) Tusen takk! :)

 

Pashan

Pashan er en shagyaaraber jeg kjøpte som 3-åring. Han er født i 2004.

Pashan hadde en del problemer med ryggen da han kom til meg. Dette resulterte i at oppførselen hans ikke var så god. Han hadde også lav selvtilitt og det tok en god stund med behandlinger både psykiks og fysisk før han ble fin.

Han ble ikke ridd den første tiden, men fikk mye massasje- og laserbehandlinger på ryggen. Etterhvert begynte jeg å ri ham.

Pashan er en nydelig og spesiell hest. Han er veldig snill og grei og gjør aldri noe galt mot rytteren.

I fjor gikk Pashan flere distanseritt. Det lengste var 66km og han gikk uten sko eller boots! Han har fantastiske høver!

Se fotogalleriene for flere bilder.