Anbefaling

Elin Evensen

Anbefales! Hadde besøk av Monica i dag for ekvipasjerådgivning med min 3 årige unge fjordhest, der vi ble møtt der vi var, på det nivået vi var og fikk mye som var nyttig for oss å øve på. Hun var flink til å sette spikeren på hodet der vi hadde problemer og forklarte på en god måte hvordan jeg skulle løse problemene. Maken til oppfinnsom hesteperson har jeg ikke vært borti, og unghesten som kjedet seg på boks i det siste har fått mye nytt i boksen sin å styre med. Min gamle hest satte også stor pris på massasjen, noe han viste tydelig under og etter :) Tusen takk! :)

 

Georgia

Georgia er en engelsk fullblods født i 1996. Hun er 165 cm høy.

Jeg kjøpte Georgia da hun var 5 år gammel. Hun var noe innridd, men kunne veldig lite. Jeg har trent henne opp og startet i konkurranser i både western, dressur og distanse. Hun har deltatt i western pleasure, western horsemanship, horsremanship at halter, trail og reining.

I dressur har vi bare fått startet Lett B. To ganger skulle vi debutere i Lett A, men det ble aldri noe av fordi jeg valgte å få føll på henne istedet.

Vi har hoppet ca 120cm, men aldri konkurrert i sprang.

I distanse er vår beste prestasjon 2.plass i 100km-klasse og 1.plass i 60km.

Georgia har to føll: Piruett Izakahn i 2004 med araberhingsten Wancouver og Pluto i 2007 med quarterhingsten Zanaskip.

Georgia er en spesiell hest som krever mye av deg før hun lar deg komme innpå henne, men hun er veldig snill og kan ris av alle. Hun kan til og med ris uten hodelag.