Anbefaling

Elin Evensen

Anbefales! Hadde besøk av Monica i dag for ekvipasjerådgivning med min 3 årige unge fjordhest, der vi ble møtt der vi var, på det nivået vi var og fikk mye som var nyttig for oss å øve på. Hun var flink til å sette spikeren på hodet der vi hadde problemer og forklarte på en god måte hvordan jeg skulle løse problemene. Maken til oppfinnsom hesteperson har jeg ikke vært borti, og unghesten som kjedet seg på boks i det siste har fått mye nytt i boksen sin å styre med. Min gamle hest satte også stor pris på massasjen, noe han viste tydelig under og etter :) Tusen takk! :)

 

Dyretolksiden

Dersom du ønsker dyretolksamtale kan du sende meg en mail med bilde av dyret, rase, navn, alder samt spørsmål du ønsker å stille. Sendes til villemy@evang.priv.no

 

Her er litt informasjon om dyretolking:  

1. Jeg tolker ikke dyret, men er en tolk for dyret. Du kan sammenlikne det med en russisk tolk i en rettssak. Dersom jeg var det ville jeg ikke sagt til dommeren: "jeg tror han er uskyldig", men jeg ville sagt nøyaktig hva han sa. Slik er det også med dyretolker. Jeg ønsker å fortelle alt som blir sagt. Jeg hjelper deg gjerne å tolke det i ettertid, da kan vi diskutere hva du tror de forskjellige tingene betyr for akkurat deg.

2. Informasjonen kan komme som tekst, bilder, film, følelse, lyder, smak, intuisjon (at jeg "bare skjønner" at det er sånn) osv. Det er min kropp som er mottakeren (som en antenne) og det er derfor min hjerne som "oversetter" det som kommer. Du kan tenke på det som en tv som får signaler fra parabolantennen. Det er tvn som lager bilder av signalene den får. Selv om den skulle få signaler om hologrammer så vil ikke tvet kunne lage bilder av dette.  Derfor er samtalene også avhengige av dyretolken og det dyretolken har i hodet sitt. Man kan likevel få ting som ikke dyretolken vet noe om, men da forstår gjerne ikke dyretolken alt.

3. Jeg har full taushetsplikt. Det som kommer opp i samtalen forblir mellom oss.

4. En dyretolk kan aldri erstatte en veterinær og jeg vil aldri fraråde deg å gå til veterinær.

5. Det er ikke sikkert vi får med alt, så dersom vi f.eks sier at vi ikke merker noe galt i kroppen på dyret så betyr ikke det nødvendigvis at det ikke er noe galt. Noen ganger ønsker faktisk ikke dyrene å fortelle alt, heller. . Vi kan få inn ting som omhandler dyrets helse, men vi er aldri garantert å ha rett.  Jeg anbefaler deg å ta kontakt med veterinær ved mistanke om sykdom slik man ville gjort selv om man ikke hadde dyrlege. Dersom du blir anbefalt behandling vil jeg anbefale at du får din veterinærs godkjenning før du igangsetter behandling. Jeg fraråder aldri noen å ta kontakt med veterinær.


6. Jeg forteller deg alt jeg får frem og holder ikke noe tilbake. Slik kan du stole på at du får all informasjonen jeg får tak i. Samtidig må du være klar over at det kan være informasjon du ikke ønsker å få. Ved å bestille og betale for en samtale godtar du samtidig å få den informasjonen jeg mottar.

7. Dyrene snakker ofte i nåtid selv om det omhandler ting i fortid- nåtid eller fremtid. De tenker ikke helt på tid på samme måte som oss. Tenk deg et barn som sier: -Jeg har brukket beinet, jeg!  og så var det egentlig noe som skjedde for to år siden. Når dyrene forteller hvor gamle de er så mener de hvor gamle de føler seg i kroppen og hodet. En hund som egentlig er ti år kan godt føle seg som om den er tre år. En hest som egentlig er tre år kan godt føle seg som om den er femten.

8. Du er velkommen til å skrive en tilbakemelding, gjerne med spørsmål så vi kan diskutere innholdet. Dersom du har glemt å spørre om noe så får du gjerne gjøre det også.

9. Dersom du er under 18 år gammel må du ha tillatelse fra en foresatt.


10. En dyretolk kan også ta feil som alle andre mennesker. Informasjonen som komme fra dyret er ditt eie. Jeg tar ikke ansvar for informasjonen som kommer fra dyret. Dersom du er i tvil bør du alltid sjekke med veterinær. Jeg tar heller ikke ansvar for videre behandling av dyret.

11. Dersom du ønsker og gir meg tillatelse vil jeg gjerne ha samtalehistorien skrevet fra deg for å legge ut på min hjemmeside. Jeg har ikke lov til å skrive samtalehistorien selv pga markedsføringsloven, men dersom du ønsker det setter jeg stor pris på dette. I såfall må du oppheve taushetsplikten min.